Niezalogowany (Zaloguj się)
WItaj Gościu! Możesz się teraz zalogować lub poprosić o członkowstwo na Forum Turbo Pascal Web Pag
    • CommentAuthorrachwal
    • CommentTime10 Jun 2007 zmieniony

To Forum będzie jedyną i oficjalną drogą kontaktu z autorem strony Turbo Pascal Web Page.

Proszę o kulturalną dyskusję i przestrzeganie netykiety.
    • CommentAuthorsteficzek
    • CommentTime5 Jul 2007 zmieniony

Witam - aż łza się w oku kręci jak przypomnę sobie swoje młodzieńcze lata gdy pascal.netax.pl był dla mnie studnią wiedzy o programowaniu. Siedzę i klikam na reaktywowanej stronie po wszystkich dostępnych linkach i nie jestem w stanie odnaleźć starych plików wysyłanych przezemnie i innych programistów. Byłbym wdzięczny gdyby okazało się że oparły się one próbie czasu i uchowały na jakimś serwerze. Miło by mi było zobaczyć raz jeszcze moje młodzieńcze wypociny. Nie zapeszając myślę że nowy "pascal.netax.pl" będzie pełnił równie dobrze swoją funkję jak jego pierwowzór. Pozdrawiam serdecznie... wszystkich "oldtimerów" : )
    • CommentAuthorrachwal
    • CommentTime6 Jul 2007

Witam,

Miło, że ktoś pamięta o TPWP :)

Pliki oczywiście są, niestety będą w jednej paczce bo nie chce mi sie ich opisywać, nie wiem tylko czy to wszystkie jakie użytkownicy wysłali na stronę (na pewno nie ma tych które były jedynie linkami do innych stron).

Cała paczka jest do ściągnięcia jedynie tu z forum ( pliki użytkowników 2.8 MB ).

Nie wiem czy strona będzie spełniała swoją rolę jak poprzednio, z prostego powodu, kilka dni temu wyleciała z googla, na frazę "turbo pascal" była w pierwszej piątce jeszcze kilka dni temu, teraz nie mogę jej odnaleźć. Odwiedzalność spadła z okolo 300 użytkowników dziennie do prawie zera, nie wiem czy to się kiedyś "naprawi" -- google sux :(

pozd
    RO
    • CommentAuthorrachwal
    • CommentTime20 Nov 2007

Uwaga :
    - przed napisaniem pytania prosze sprawdzic czy ktos nie mial wczesniej podobnego problemu i ewentualnie doczepicz sie takiego watku
    - prosze zakladac precyzyjne tematy. temat w stylu "POMOCY !!!" jest karygodny
    - prosze nie spamowac tym samym pytaniem w kilku watkach

To na razie tyle regul.
    • CommentAuthorsteficzek
    • CommentTime7 Jun 2008 zmieniony

Jeśli chodzi o moją skromną osobę, proszę was i jednocześnie inforumuję!

Nie próbujcie kontaktować się ze mną poprzez znalezione w internecie dane typu:
    prywatny numer stacjonarny, komórkowy, numer gg, czy jak ostatnio na portalu nasza-klasa,
    a już nie daj Boże na numery firmy "PASJA".
    Chciałbym choć raz w niedzielę zjeść spokojnie rosół bez telefonu z pytaniem o turbo pascal.

Wszystkie pytania i wątpliwości proszę zamieszczać na forum, w miarę możliwości będę starał się na nie odpowiadać.

pozdrawiam
    Stefan Pruszkiewicz