Niezalogowany (Zaloguj się)
WItaj Gościu! Możesz się teraz zalogować lub poprosić o członkowstwo na Forum Turbo Pascal Web Pag
    • CommentAuthoracess
    • CommentTime4 Apr 2009

Witam, Mam zadanie na zaliczenie które waży o moim być albo nie być w szkole sad.gif a niestety nie umniem go zrobić (a podobno prosty jest) bardzo proszę mi pomóc z góry bardzo dziękuje o to treść zadania: Napisz program realizujący zadanie. Dane: Pliki tekstowe 1.txt oraz 2.txt, w tych plikach ma być po 5 wierszy (w każdym pliku co innego (obojętnie co) grunt aby to była taka sama liczba wierszy czyli 5. Wynik: Mamy otrzymać plik tekstowy o nazwie 3.txt zawierający połączone teksty z plików 1.txt i 2.txt.
    • CommentAuthorsteficzek
    • CommentTime4 Apr 2009

Sprytnie to rozegrałeś, dziwnym trafem na innym forum pojawiło się dokładnie to samo zadanie tyle tylko że z imionami i nazwiskami. Taki zbieg okoliczności... Chyba trzeba tu komuś pokazać drogę do lasu, żeby mógł tam poszukać, wiesz jakie zwierzątko, takie z rogami.
    • CommentAuthoracess
    • CommentTime25 Apr 2009

O co chodzi ?? naprawdę jestem autorem tylko powyższego tematu , i nigdzie indziej nie pisalem ze zmienionymi imionami :o Prosze o pomoc